Председателят на Общински съвет Благоевград Радослав Тасков бе удостоен с юбилейна грамота от Съюза на слепите в България

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ БЛАГОЕВГРАД ТОП НОВИНИ

Грамота по повод 100-годишния юбилей на Съюза на слепите в България бе връчена на председателя на Общински съвет Благоевград Радослав Тасков.

Призът се връчва за принос в развитието на организацията, социално приобщаване на хората със зрителни увреждания и повишаване качеството на техния живот.

Грамотата е подписана от председателя на Съюза на слепите в България. Отличието бе връчено на председателя на местния парламент от Борислав  Лазаров-председател на  регионалната организация на Съюза на слепите и Васил Тодоров-председател на териториалната организация на Съюза на слепите в България.

Борислав Лазаров сподели, че в благоевградската структура членуват малко над 100 човека и благодари на председателя на Общински съвет Благоевград Радослав Тасков,  че откликва на призивите им за подкрепа и ги подпомага за участие в различни събития, организирани на регионално и национално ниво. 

„Аз съм човек, който като си постави цел я преследва и когато срещам разбиране от страна на Вас, като председател на Общински съвет, съм сигурен, че нещата ще вървят добре и в положителна посока“, сподели още регионалният председател на Съюза на слепите в България.

От своя страна г-н Тасков благодари за отличието, с което бе удостоен и сподели, че е отворен към редовни срещи с регионалното ръководство към Съюза на слепите през следващата календарна година.

 „Целта е да подобрим условията им на живот и в качеството си на председател на Общински съвет поемам ангажимент да се отзовавам на всеки сигнал, подаден от вашата организация, за да търсим бързи и адекватни решения“, категоричен бе Радослав Тасков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *