Огромни ръкавици и 50 гайдари за Кубрат Пулев и Тервел Пулев

СПОРТ

Вижте къде може да гледате боксовата гала с участието на двамата братя

Часове ни делят от началото на боксовата гала с участието на братята Кубрат и Тервел Пулеви. Двамата отново ще се изправят пред софийска публика след 6 години пауза, този път в опит да спечелят две титли. 

Тервел Пулев (18 победи, 14 нокаута, 1 загуба) ще се изправи срещу коравия африканец Роли Ламбърт (16 победи, 12 нокаута, 2 загуби, 1 равенство) в спор за интерконтиненталната титла в полутежка категория на WBA.

Кулминацията на вечерта ще е мачът между Кубрат Пулев (30 победи, 14 нокаута, 3 загуби) и Игор Шевадзутский, носещ прозвището Хълк (11 победи, 9 нокаута, 1 загуба). Залогът ще бъде интернационалната титла на WBA в тежка категория.

Началото е в 19:00 ч., пряко по bTV Action и безплатно и без регистрации на сайта btvsport.bg. В 22:00 ч. започва мачът на Тервел, а след това и на Кубрат. Те ще бъдат предавани и пряко по bTV!

Какви изненади да очакваме в залата?

Първо – големите ръкавици! 

Кубрат, Тервел и заветът на Венко Пулев (ВИДЕО)

Историята на Пулеви е история за много болка, но и адски много чест

Впечатляващите боксови аксесоари ще бъдат закачени за тавана и ще видят застрашително над ринга! 

Снимка: Lap.bg

Иначе братя Пулеви няма да изневерят на стила си. Те ще излязат заедно с 50 гайдари към ринга и под звуците на обичани български мелодии. Тервел засега не издава коя ще е специалната му песен, докато Кубрат няма да изневери на „Притури се планината“. 


Не пропускайте боксовата гала вечер с участието на Кубрат Пулев и Тервел Пулев! Започваме в 19:00 ч., пряко по bTV Action и на сайта btvsport.bg! Мачовете на братята може да гледате и пряко по bTV от 22:00 ч.!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *