Красимир Петров поема „Орлетата“

СПОРТ ТОП НОВИНИ

Футболен клуб „Пирин“ вече има нов треньор. Това е Красимир Петров! Старши – треньорът бе представен на официална пресконференция днес, която се състоя на стадион „Христо Ботев“. За последно Петров бе част от треньорския щаб на „Локомотив“ (Пловдив). Преди това за кратко води ЦСКА 1948, работил е и в школата на „Левски“.

Пред журналистите в Благоевград, новият треньор на орлетата заяви, че дори за миг не се е колебал да приеме офертата на Манолев и Дяков да поеме благоевградския тим.

„Това е клуб с история и е изключителна чест да съм треньор на този отбор. С отбора не съм се запознал. След като съм се съгласил за мен не е проблем, че не съм водил подготовка. Наясно съм в какво състояние се намира отбора. Колегите са си свършили добре работата. От тук нататък поемам аз нещата. За цели не сме си говорили. Аз съм си поставил цели да виждам Пирин, който не се страхува от никой. Пирин, който играе гордо и със самочувствие. Искам да виждам един Пирин, който да пълни трибуните на стадиона. Това са моите цели“, каза още Красимир Петров.

Станислав Манолев от своя страна коментира, че е много благодарен на Краси Петров, че е поел отбора и че новият наставник е наясно с целите на тима. „С Дяков сме обединени в каузата да работим повече с български футболисти. Той е млад треньор, който има съвременни виждания, нови методики. Краси ще бъде полезен. На футболния терен ще говорим повече“, подчерта президентът на „Пирин“ Станислав Манолев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *