И днес продължава издирването на пожарникаря, скочил от Аспарухов мост

България

Безуспешно премина вчерашното издирване по суша, въздух и вода на скочилия преди седмица от Аспаруховия мост пожарникар от Добрич Недялко Драгомиров, информира Про Нюз Добрич, като се позовава на съпругата му Теодора Георгиева. В издирването вчера са се включили около 40 души – близки, приятели, колеги. Имало е дрон, както и лодка.

В неделя издирването на мъжа продължава. Ако някой има съмнение, че е открил мъжа, да звънне на тел. 112 и след това на 0893618167, апелира съпругата на издирвания пожарникар.

Припомняме, че 39-годишният Недялко Драгомиров скочи от Аспарухов мост в нощта на 2 срещу 3 декември. От тогава няма следа от него. Затова съпругата му организира издирването.

По информация на Областната дирекция на МВР във Варна 39-годишният мъж се е самоубил, скачайки от Аспаруховия мост в нощта на 2 срещу 3 декември.  Сигналът е подаден на телефон 112 в 3.45 часа. Мъжът е преминавал с колата си по моста. В един момент е спрял, слязъл е от автомобила и е скочил. От полицията поясниха, че е известна самоличността на човека, а действията по издирване на тялото продължават с помощта на Морска администрация./бнр

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *