Борисов защити Радев: От сутрин до вечер се чудят как да го изкарат най-лошия

България

Единственият начин да има правителство е чрез контактни групи. Предложихме една – не им хареса. Трябва да сме се разбрали, че с втория мандат ще има правителство или с третия, защото аз няма как да направя правителство, стъпило върху ДПС само – не ни стигат гласовете. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е на посещение в Широка лъка.

СВЪРЗАНИ

Борисов за редовно правителство: Без ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ аритметиката не излиза

„От сутрин до вечер се чудят как да изкарат Радев най-лошия. Хвърлят му през три месеца да прави правителство. Той не е учил за това, учил е за президент. И сега му възлагаме още задачи, защото ние не можем да се разберем. Затова казахме: „Нека се съберат контактните групи и да кажат – Асен Василев – премиер, тогава кой ще е министър на икономиката. Или ако Василев е за икономиката, кой тогава ще е премиер“, каза Борисов, цитиран от „24 часа“.

СВЪРЗАНИ

Никола Стоянов: Предлагаме на депутатите мерки за трайно поевтиняване на горивата

От ГЕРБ са убедени, че повечето партии ще подкрепят законодателните промени, които ще внесат още утре, свързани с цените на горивата.

„Убеден съм, че „Да, България“ ще се приобщи. Убеден съм, че и другите партии ще се. Така че анонсираме го, утре го внасят. Даже, ако намерите желаещи, внесете го от повече парламентарни групи. Това е за българите“, каза Борисов. /Bulgaria on air

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *