Феновете на Пирин ГНЕВНИ! Поставиха ултиматум на…

СПОРТ ТОП НОВИНИ

14 мача и само една победа – това е статистиката, с която любимият Пирин със сигурност не се гордее, но която за съжаление отрязава действителността в местния футбол.

Случващото се с орлетата стана повод за сериозно недоволство на феновете, които разпространиха следната позиция, която публикуваме без редакторска намеса:

„Позиция на феновете на ПИРИН

На вниманието на всички обичащи вековния ПИРИН
Уважаеми приятели на ПИРИН. Ние феновете на този велик клуб не можем да седим безучастно или да се спотайваме около случващото се съсипване на нашия любим отбор. След 14 изиграни мача имаме само една победа и напълно бездушна и безидейна игра.
Предвид това изискваме следното:

 1. Незабавно освобождаване на старши треньора Красимир Петров поради пълното му неразбиране какво е ФК ПИРИН.
 2. Ултиматум към спортно-техническото ръководство и административно такова е лицето на: изпълнителен директор – Велислав Елезов, президент- Станислав Манолев, спортно технически директор- Светослав Дяков и представител на общината- Атанас Дафинов.
  Да дадат до 24 часа отговори, защо отборът е в пагубно състояние и защо бе провалено отбелязването на 100 годишния юбилей?
  Ако не получим отговори на тези въпроси, приемаме това за неуважение и акт на враждебност и ще предприемем нужните действия.
  И всеки един от тях да отчете какво е свършил по повод тази организация!
  Срещи не желаем! Очакваме отговори на тези въпроси в писмен вид на официалната страница във Фейсбук и какво ще правят занапред?
  Призоваваме община Благоевград, във връзка с гласувания от ОБС- Благоевград на 02.09.22 бюджет в размер на 50 000лв да организира празненства до края на годината, било то концерт или друго мероприятие от този тип.
  100 години само ПИРИН!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *