Добрев: Каня Асен Василев на публичен дебат за газа, да не се ослушва

България ПОЛИТИКА

Каня Асен Василев на публичен дебат за цените на газа. Да кажат в кой ден и коя телевизия – ще ги очаквам, да не се ослушват. Това заяви от Бургас Делян Добрев от ГЕРБ

Да се сметнат цените и да се каже, че България е надплащала 28% за газ, вместо да купим директно от „Газпром“ на 86 евро. Парите от тези далавери вървят през „Газпром“ – Швейцария и оттам към офшорки на „Промяната“.

Петков: Цената на горивата ни е равна или по-добра от тази на всички други страни в Европа

Имаме истинските документи! Съдружникът на Асен Василев каза, че той е имамник, но много, много умен – избрахме го и това получихме, коментира Добрев. 

До последния ден на „Промяната“ е купувано от „Газпром“. Най-удобното правителството на руснаците! Те бранят с голи гърди „Лукойл“ и „Газпром“, каза още той. 

Имам заверените фактури. Надявах се делото да е срещу мен, а не срещу Борисов, защото фактурите за схемите на „Промяната“ са у мен. После се оказа, че дело няма, а са направили само една „пушилка“ – входирали са делото в грешен съд и не са си платили таксите от 20 000 лв. Като са мъже и искат да съдят – плащаш си държавната такса и внасяш жалба. Не това е целта, а да влязат в първа новина – кризисен ПР./новини.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *