Заловиха полицайка във видимо нетрезво състояние след скандал на къмпинг до Созопол

ТОП НОВИНИ

Полицаи спряха своя колежка във видимо нетрезво състояние след скандал на къмпинг „Златна рибка“ до Созопол, съобщават от МВР. Младата жена е служител на ОДМВР – Стара Загора. След случилото се срещу нея е образувано дисциплинарно производство, а тя е временно отстранена от длъжност.

Рано тази сутрин – около 5:10 часа, в близост до разклона за с. Равадиново, област Бургас, служители на РУ – Созопол са спрели за проверка лек автомобил, управляван от жена. Тя е отказала да даде проба за алкохол с техническо средство, след което ѝ е издаден талон за кръвна проба, но не се е явила в определеното медицинско заведение. По случая е съставен Акт за установяване на административно нарушение.

Установено е, че жената е младши полицейски инспектор в 02 РУ – Стара Загора. Служителката на МВР е къмпингувала на „Златна рибка“ и е подала сигнал на 112 за възникнал скандал между лагеруващи.

При пристигане на униформени от РУ-Созопол, тя се е държала арогантно с колегите си и се намесила при изпълнение на служебните им задължения.

Управителят на къмпинга я изгонил, след което тя се качила на колата, във видимо нетрезво състояние. Малко по-късно е спряна за проверка край Равадиново./бнт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *