Благоевградският хирург д-р Владимир Таковски ще представлява Община Благоевград в комисията за изработване на областна здравна карта

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ БЛАГОЕВГРАД ТОП НОВИНИ

Благоевградският хирург и общински съветник от квотата на Местна коалиция ЕНП (ЕНП – СДС – БДО) д-р Владимир Таковски единодушно бе избран за председател на Община Благоевград в комисията за изработване на областна здравна карта. Това се случи по време на днешното извънредно заседание на Общински съвет Благоевград.

Д-р Таковски е един от най – добрите хирурзи в област Благоевград. Носител е на приза „Лекар на годината“ за 2019 г.

Д-р Таковски е всепризнат като лекарят, застъпник за здравеопазването в местната власт в Благоевград като общински съветник, проводник на политиките за здрава система на здравеопазване, неведъж лобира в Общински съвет Благоевград за оздравяване и подобряване статута на специализираната болница по онкология в областния град.

По време на днешното извънредно заседание бе гласувана и още една точка, свързана с промяна в състава на комисията за избор на обществен посредник на Община Благоевград. С 34 гласа „За“ общинските съветници подкрепиха кандидатурата на Милена Бунцева.

Тя влиза във временната комисия на място на Ивайло Червилов, който вече не е част от Общински съвет Благоевград, тъй като пое поста управител на Обшинско дружеството „Паркинги и гаражи“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *