(НА ЖИВО)ПП: Решени сме още утре да закрием спецправосъдието

България ПОЛИТИКА

Това се казва в декларация, прочетена от парламентарната трибуна

„Отстояването на интересите на българските граждани са нашата червена линия. Ето защо още утре сме решени да закрием спецправосъдието“. Това гласи част от декларацията на „Продължаваме Промяната“, прочетена от Андрей Гюров от парламентарната трибуна.

„Спецсъдът и Спецпрокуратурата станаха символ на превзетата държава. Следват реформа на КПКОНПИ и промени в Закона за обществените поръчки“, посочи той.

Според ПП червените линии на българското общество включват борба с корупцията на всички нива, рестарт на икономиката, реформа на съдебната система, образованието и здравопазването, модернизация на армията. 

По думите му има контрол при отпускане на средства за пътна поддръжка. „Обръщаме се към всички български граждани, за да напомним защо изобщо влязохме в политиката. Не се отказваме в турболентни времена, когато срещаме съпротива и саботажи на всяка крачка от пътя си, защото зад нас стоят интересите на българските граждани. Те отказаха да бъдат безобразно крадени и лъгани, да са заложници на корупционни интереси. Българите искат просперираща България“, заяви още Гюров. 

Според него властта ще успее да облекчи ценовия шок./nova.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *