Тридневен форум под надслов „Срещаме се у дома“ организира община Благоевград

ОБЩИНА БЛАГОЕВГРАД ТОП НОВИНИ

🏡🫶🏻 Тридневен форум под надслов „Срещаме се у дома“ организира община Благоевград в средата на месец август. Събитието е част от инициативата „Ела (си) в Благоевград“, чиято цел е да привлече и мотивира благоевградчани, работещи и развиващи бизнес навън, да се завърнат и реализират в родния си град.

👉🏻 В дните от 12 до 14 август кметът Методи Байкушев ще е домакин на срещи, дискусии и разговори, в центъра на които ще са плановете за развитие на Благоевград и възможностите за живот и работа тук.

🫂 Освен благоевградчани, развиващи успешен бизнес и кариера в родния си град във форума ще участват и хора от близо и далеч, свързани с Благоевград.

💡 Очакванията са събитието да се превърне в платформа за споделяне на знания и опит и в генератор на идеи за повишаване на интереса към Благоевград като привлекателно място за живот и работа.

🚴🏻🎼 В срещите и дискусиите участниците ще имат възможност да се запознаят с реализирали се успешно благоевградчани и с техните вдъхновяващи истории, да научат повече за възможностите за образование в общината, както и да се насладят на богата културна програма, да се включат в спортни събития.

🏡🫂 „Целта ни е да срещнем и обединим хора от близо и далеч около каузата Благоевград“, каза кметът Байкушев.

🗓️✅ Запазете си тези дати и очаквайте подробната програма на форума съвсем скоро.

🫶🏻 12-14 август, Срещаме се у дома…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *