Отборите на Пирин и Левски ще бъдат изведени на терена от Кирил и Дима – двете украински момчета, пристигнали с „Автобуса на надеждата“

СПОРТ ТОП НОВИНИ

Като знак на съпричастност и призив за Мир, отборите на Пирин и Левски ще бъдат изведени на терена за днешния си двубой от 25-ия кръг на Първа лига от Кирил и Дима – двете украински момчета, които пристигнаха в Благоевград с „Автобуса на надеждата“ и започнаха да тренират в нашата Школа.

При излизането на отборите на таблото на стадион „Христо Ботев“ ще бъде прожектиран текстът на химна „Пирин е голема планина“ нека го изпеем заедно!

На полувремето на двубоя от изпълнителния директор на клуба Таско Тасков и кмета на Община Благоевград Илко Стоянов ще бъдат наградени доброволците от „Автобуса на надеждата“ Николай Ризов, Атанас Станоев, Владимир Будников и Ангел Гюров. Те ще получат специални плакети. Аплодисменти ще получат и шофьорите на автобуса Петър Ангелов и Росен Пандурски, които днес изпълняват своите служебни задължения и отново са на път.

Аплодисменти ще получат и децата от ДЮШ „Хлапетата“, родени през 2013 година, които спечелиха турнира в Тетевен, като по пътя към финала спечелиха със 6:1 срещу румънския Стяуа (Букурещ).

„Чакаме ви на „Гнездото“! Само Пирин!#СамоПирин #Орлета“, написаха в страницата си във „Фейсбук“ от Пирин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *