Бойко Борисов от Тутракан: Нека да остане този външен министър, за да понесе Радев отговорността си

България ПОЛИТИКА

„Паметта на Румен Радев е много къса. Помня ярките му политически фигури в неговите служебни кабинети – Весела Лечева, Янаки Стоилов, Крум Зарков. Цялото служебно правителство беше на БСП, после той казваше, че е политическо неутрално. После Радев създаде „Продължаваме промяната“, партията на Стефан Янев, каза Борисов.

„Отговорът ми какво се случва във външните работи дойде след въпросите на моите членове и симпатизанти за това какво аз бих направил, ако кабинетът Главчев беше наш. Бяхме възмутени. На партийно събрание отговарям на партийни въпроси.“

„Срамно е това, което правят ППД-Б! Даниел Митов е от тях. Той дойде в ГЕРБ, за да може да е мост между партиите.“

Изобщо не ме интересува кой ще е външният министър. Ако иска ярки комунистически и червени личности да продължат да управляват… те върнаха на ДС внуците като шефове в София. ГЕРБ-СДС показа, че мисли за отбраната, външната политика и евроатлантическата ориентация на страната. 

„Нека да остане този външен министър, за да понесе Радев отговорността си. Не се меся.“

Кирил Петков не спря да говори за майката на Александър Ненков, но не коментират, че министър в кабинета на Главчев е майката на кмета на р-н „Подуяне“. Радев обаче не попита защо Вътев и Гвоздейков ще остават в служебното правителство? Изведнъж ако Даниел Митов стане министър била застрашена честността на изборите?! Президентът да си спомни за записа от партийното събрание на ПП за „ала-бала“ за изборите, допълни той. 

Аз три години ги побеждавам на всички избори с министър Бойко Рашков и Иван Дерменджиев начело на МВР – 100% на БСП и на Радев. 

„Христо Иванов и Делян Пеевски направиха промените в Конституцията. Те трябва да носят отговорност.

„На Даниел Митов са му предложили. Той ми се обади и ме пита дали може да приеме. Не допуснах, че това ще е политически проблем, като знам  Румен Радев, Корнелия Нинова какво правиха в годините. Тя беше вицепремиер. Не виждам какво ще подкрепя вече на ППДБ. Проблем в съдебната реформа, в Конституцията, в Конституцията, във всичко.“

/новини бг, сн: архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *