Въжен парк – Благоевград посреща своите посетители с петнадесет подновени площадки и два нови батута

ТОП НОВИНИ

Въжен парк – Благоевград отваря врати на 4 април / понеделник/. Трасетата на въжения парк са облагородени. Подновени са и петнадесет площадки, има и поставени два нови батута. Сменена е металната заградителна мрежа, както и меката такава. Подменени са коланите и карабинерите. В парка вече има поставена и химическа тоалетна.

На въжения парк ще функционират два кръга – първи и втори. Първият кръг е за деца между 3-годишна възраст и 8-годишна възраст. Втори кръг е за деца от 8 години до 14 години. И двата батута са до максимално тегло 110 килограма, а децата, които го ползват трябва да бъдат над 3-годишна възраст.

Цената за посетителите е напълно символична – 1 лев за едно минаване във Въжения парк, а за батутите е 1 лев за 5 минути.

Работното време на парка е от понеделник до неделя от 11.00 часа до 18.00 часа с почивка от 14.00 до 14.30 часа. Паркът влиза в експлоатация след издаден лиценз от специализирана външна комисия. Направени са още проверки на машината за билети, заверен е пожарогасителят и е прегледан касовият апарат и принтерът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *