Четирима са задържани при акция „Антидрога“ в Пиринско

ТОП НОВИНИ

Специализирана полицейска операция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества е проведена от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград.

Вчера, от полицейски служители на РУ-Сандански е извършена проверка на селскостопанска постройка в местността „Хано“, в землището на град Сандански, където в помещение, обособено като склад е открито алуминиево фолио с кафява течност, която след направен полеви тест е реагирала положително на хероин с тегло около 0,51 грама. Обитателят на постройката, който е на 39 години от град Сандански е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

На същата дата в град Банско, от органите на реда е проверено жилище, обитавано от 42-годишен мъж от града. Открита е около 48 грама суха тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис. Мъжът е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

Около 19:30 часа вчера в района на улица „Даме Груев“ в град Благоевград, от полицейски служители на 01 РУ-Благоевград са задържани двама мъже на 25 и 29 години от град Благоевград. У 29-годишния е намерена ръчно свита цигара, съдържаща около 0,55 грама канабис, а у 25-годишния – найлонова сгъвка, съдържаща около 0,55 грама канабис.

За случаите са уведомени компетентните прокуратури.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *