ГЕРБ с партийно събрание в Благоевград, председателят на Народното събрание присъства

ТОП НОВИНИ

Председателят на Народното събрание Росен Желязков пристигна на изненадваща визита в Благоевград. Поводът за посещението му е провеждането на закрито вътрешно партийно заседание на структурата на ГЕРБ в област Благоевград.

Пред представителите на медиите той коментира лаконично две теми – какво се случва с автомагистрала „Струма“ и тунел „Железница“ и предстоящата ротация в кабинета Денков – Габриел.

По първата тема той каза:

„Тунел „Железница“ трябваше да бъде готов преди повече от 2 години, така че с този въпрос се обърнете към министъра на регионалното развитие и АПИ. Ние отдавна чакаме трафика да се облекчи и да бъде пуснат тунела, но това ще бъде частичното решение. Голямото решение ще бъде, когато се реализира магистралата в района на Кресненското дефиле. Това не го виждаме в средносрона переспектива“, пише Фокус.

По отношение ротацията, председателят на Народното събрание коментира, че по темата всичко е казано, а целият процес се дискутирал достатъчно прозрачно и през месец март ще се реализира. На въпрос – дали очаква президента да забави връчването на мандата, Желязков каза, че няма основание това да се случи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *