Предотвратиха наркосделка в двора на болница

ТОП НОВИНИ

Полицаи в Горна Оряховица предотвратиха сделка с наркотични вещества в двора на общинската болница, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР във Велико Търново.

Задържан е 22-годишен мъж от Златарица, а при претърсване в дома му са намерени и иззети около 350 грама растителна маса. Установен е и 31-годишен мъж от същия град, който е бил негов снабдител.

В стопански двор в златаришкото село Родина са намерени и иззети други 280 стръка, с тегло около 3 килограма. За срок до 24 часа са задържани петима, сред които и непълнолетен от Златарица. С постановление на прокуратурата мярката за задържане на 31-годишния от Златарица е удължена на 72 часа. Иззетата растителна маса е 6 килограма, както и един грам амфетамин.

По всички случаи, разкрити при специализираната полицейска операция, са образувани досъдебни производства под прокурорско наблюдение, уточнява БТА. Операцията е реализирана с участието на служители от Районните управления на полицията в Горна Оряховица, Елена и сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при Областната дирекция във Велико Търново.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *