Луд екшън в Белица! Нападнаха полицай, отишъл на сигнал за скандал в заведение! Униформеният стреля!

БЕЛИЦА РЕГИОН

Трима бяха задържани, заради нападение над полицай по време на изпълнение на служебните му задължения, това се случи снощи в заведение в Белица. В ареста за 24 часа са баща и син Иван и Тодор Пандеви от село  Долно Драглище и активистът на ПП ГЕРБ Иван Стойчев, пише Struma. com! Какво се случи?.

Снощи от  заведение в Белица е получен сигнал за скандал между две компании. На място пристигнал дежурен полицейски екип. При опита скандалът да бъде укротен и лицата задържани, бизнесменът Тодор Пандев напада с бутилка инспектор Костадин Дункин, който успял да го изведе навън, където към тях се присъединил и бащата на Тодор, Иван Пандев, един от известните бизнесмени в района, занимаващ се с дървопреработване и дърводобив.

За да разбере какво се случва в скандала се намесил и Иван Стойчев, активист на ПП ГЕРБ в Белица. Пандеви и Стойчев започнали да дърпат и да крещят срещу Дункин, който за да спре кавгата, произвежда изстрел. Няма пострадали от стрелбата.

След намесата и на другия полицай, с който е бил Дункин, както и пристигналите на място още колеги на Дункин, баща и син Пандеви и Стойчев са задържани за 24 часа. Това разказват свидетели . Други обаче твърдят, че дори не разбрали какво се е случило и дали полицаят Дункин, който също е известен в района с нрава си, /не веднъж сме писали за него/, е бил нападнат. Очакваме днес коментарите на замесените в екшъна лица и ще продължим темата! 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *