Ексшефът на „Охранителна полиция” в Благоевград Антон Доклев започна работа в служба КОС в ОД на МВР – Кюстендил

ТОП НОВИНИ

Благоевградският полицейски инспектор Антон Доклев се премести на работа в ОД на МВР – Кюстендил. 49-годишният инспектор е назначен в служба „Контрол на общоопасните средства“. Това е поредната кадрова промяна за него през последните 9 месеца. През юни миналата година той бе свален от шефското място на отдел „Охранителна полиция“ в ОД на МВР – Благоевград, след като начело на дирекцията застана комисар Георги Кандев.

На практика Антон Доклев изкара 2 години на шефското място, което зае през 2019 г. след напускането на Георги Кьосев. С идването си новият полицейски директор комисар Георги Кандев освободи и началника на отдел „Криминална полиция“ Димитър Кръстев. Двамата полицейски шефове бяха понижени, като Доклев бе изпратен като разследващ полицай в Банско, а Кръстев в Петрич.

Три месеца след това Кръстев се премести като разузнавач в едно от софийските полицейски управления. Доклев издържа на новата служба в Банско половин година повече, но и той е предприел действия за преместване на друго място, което е вече е факт.

Иначе професионалният стаж на Антон Доклев е основно в „Охранителна полиция“. Започва като служител в автопатрул, бил е квартален инспектор, началник „Охранителна полиция“ в Първо РУ – Благоевград, гл. инспектор в сектор „Охранителен“ и стига до началник на отдела.

Източник: вестник Струма

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *