Радостин Василев поиска прекратяване на заседанието на парламента заради SMS от Лена Бориславова

България ПОЛИТИКА

Нечленуващият в парламентарна група депутат Радостин Василев настоя да бъде прекранено пленарното заседание заради получен SMS от Лена Бориславова.

„Да прекратим днешното заседание, защото искам да ви покажа, какво съобщение получих от Лена Бориславова току-що. Тя явно си мисли, че може да пише на мен, както на Борисов и на Деси Атанасова. „Тъкмо да си помисля, че не може да паднеш по-ниско и хоп – намираш нови дъна. Нищо. Ще почакам, ще си изчезнал“. Така ли изчезна Алексей Петров – искам да попитам“.

Вижте ми съобщението! Как може да ме заплашва някаква жена със съобщения. Сега ще подам сигнал срещу нея в прокуратурата. За много по-малко нещо аз съм подсъдим в момента, без да заплашвам никой. Как точно ще изчезна аз? Аааа, добре – това вече ще си го тълкува съдът. Сега ще разберем“, заяви той.

Заместник-председателят на парламента Росица Кирова наложи наказание на Василев.

„Г-н Василев, за думата, която използвахте преди малко в изказването си. Съгласно чл. 156 думата „рогоносец“ – съгласно чл. 156 ви налагам забележка като наказание“, обясни тя.

„Обяснете на г-н Василев, че една жена може да заплаши само друга жена. И е много странно, че той се чувства заплашен от една жена“, реагира Искрен Митев от ПП-ДБ.

Парламентът удължи работното си време до 15:30 часа.

/bnr

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *