Възпитаници на Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград представиха невероятен концерт по повод Деня на християнското семейство(СНИМКИ)

КУЛТУРА и ТРАДИЦИИ

Тази вечер в зала “Яворов” всички присъстващи родители, баби, дядовци, учители и гости на града, изживяха незабравими емоции заедно с децата на Благоевград, които показаха завидни певчески и танцови умения на концерта за Деня на християнското семейство. 

Под звуците на пианото, цигулката, следвани от нежният танц “Елеганс” на балерините от школа “Кроазе” , публиката се пренесе в света на мечтите. 

Певците от ФГ “Бисери”, школата по народно пеене и оркестъра към ДЮФА “Пиринска китка” успяха да разпеят публиката и показаха красотата народните песни.


А фолклорната картина бе напълно завършена с изпълнението на танц “Тъпани” от танцьорите на ФТА “Пиринче”.

Младост, красота, талант и най-вече огромно желание да си част от голямото семейство на Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград. 

Това видя публиката на концерта, посветен на семейството, на това да знаеш, че имаш семейство в лицето на децата и ръководителите в центъра. 

Честит Ден на християнското семейство! 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *