Мистериозна рокада! Антимафиотът Симо Симеонов от РЗБОП Благоевград облича униформата на инспектор в Охранителна полиция

ТОП НОВИНИ

Дългогодишният служител в РЗБОП Благоевград Симо Симеонов, който беше и шеф на звеното за борба с организираната престъпност изненадващо е преместен в Охранителна полиция на ОД на МВР Благоевград, информира Струма ком.

От днес Симеонов ще съблюдава реда в областта с униформа, в качеството му на полицейски инспектор. Рокадата изненада колегите му в сектора, както и новите му колеги в охранителна полиция, но решението за преместването на Симеонов е на вътрешния министър Калин Стоянов, който като бивш антимафиот познава добре работата в ГДБОП и регионалните звена.

Разпореждането за преместването му е от преди около месец, но Симеонов е бил в отпуск, затова и назначението му в Охранителна полиция се е забавило. В края на миналата седмица той е подписал новата си заповед и от днес е официално на работа.

Забулена в мъгла е точната причина за преместването на спец ченге в охранителна полиция. Кое е провокирало решението на МВР шефа остава загадка- засега! .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *