Приятелката на прокурорския син: Пожелавам ви никога да не живеете така, както аз

ТОП НОВИНИ

„Всички вие които публикувате сегашните ми снимки в които съм усмихната, след като преминах през всичко това и останах цяла, всички вие които публикувате и другите ми снимки, които притежава само лицето Васил Михайлов, искрено ви пожелавам никога да не живеете така, както живях аз, защото много от вас не биха издържали и секунда така, както аз съм живяла 2 години.“ Това написа в своя фейсбук профил приятелката на Васил Михайлов – Боряна Рангелова.

„Никога през живота си не съм изневерявала на Васил Михайлов, отношенията ни с него бяха доста конфликтни още от самото начало. Мога да кажа, че обичах този човек и всячески се опитвах да му покажа правилния път и се надявах да се поправи. Конфликтите помежду ни се пораждаха от забраните, които той ми поставяше“, разказва Боряна пред „Мироглед„.

„Не ми даваше да нося дрехите си, не ми даваше да излизам от дома си след 18:00 ч, не ми даваше да имам приятелки, не ми даваше да разговарям със семейството си. Аз се съгласявах на тези неща, защото доста добре ме манипулираше, че никой друг не ме обича толкова колкото той. Васил Михайлов ми е посягал многократно, заплашвал е семейството ми и мен , когато се караме, а след това горещо съжаляваше. И аз винаги му прощавах“, разказва за връзката си тя.

„3 седмици след раздялата ни те щяха да го докарат в дома ми. Не ми се мисли какво щеше да ми се случи ако отново го бях допуснала.“

Освен на нея, Михайлов посягал също и на малката си сестра и майка си, твърди Боряна.

Вчера домът на прокурорския син от Перник беше обискиран по повод дело в Софийския районен съд, според което имало заплахи за убийство към неговата приятелка Боряна

Скоро след от Софийска районна прокуратура съобщиха, че са обвинили младежа.


„Поради множеството постове с недостоверна информация относно моята личност, не можах да остана безучастна и безгласна . След като искате да видите колко точно съм била “изплашена”, колко точно съм била разрушена мога да ви предоставя стотици такива снимки , навярно признавате нечия болка само когато човекът пред вас е пречупен“, пише момичето в своя пост.

Боряна благодари и на всички хора, които я подкрепят.

„Обръщам се и към всички жени, изпитали това което съм изпитала аз – НИКОГА НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ да ви посягат, да определят правилата на живота ви да ви казват как трябва да изглеждате, да потискат личността ви или да ви убеждават, че не сте обичани и ценени, но най-вече НИКОГА НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ! – няма защо да сте изплашени , защото ИСТИНАТА винаги побеждава!“


Според разследващите в периода от 28 октомври 2022-а до 21 юли 2023 г. „при условията на продължавано престъпление с четири деяния обвиняемият той се е заканил с убийство на Б.Р.“

На 28 октомври 2022 г. около 4 часа в апартамент в Перник, той се заканил на жената, като ѝ казал: „Ще те убия! “, а след това започнал да я удря с ръка по лицето й.

Самият Васил отрече някога да е посягал на Боряна.

„Не съм се заканвал към приятелката ми. Правил съм само хубави неща за нея. Това момиче започна да поддържа интимни отношения с някакво си момче, когато бях аз в затвора. Аз разбрах за това нещо. Не съм й звънял, аз съм такъв човек, че когато разбера, че някой ме е предал, въобще не се занимавам с него,“ разказа той.


/24 часа бг, сн: “Мироглед”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *