Престъпление с особена дързост! Рецидивист вдигна брадва и заплаши с убийство кмета на Струмяни Емил Илиев

РЕГИОН СТРУМЯННИ

Безцпрецедентно нагло и цинично нападение посред бял ден регистрираха в полицията в Сандански.

Скандалноизвестният рецидивист, с множество присъди, Костадин Варсаминов, вдигна брадва и заплаши с убийство кмета на Струмяни Емил Илиев, пред очите на колегите му -кметовете на селата Раздол и Микрево, пише Struma. com.


Екшънът се разиграл по време на обход на тримата кметове в местност около село Раздол, където от няколко години се е преместил да живее Варсаминов.

Кметовете оглеждали път и водоизточници, когато насреща им се появил Варсаминов, позволявал си нееднократно да затваря пътя, по който завчера се движели управниците, сякаш е негова собственост.

На направена забележка да спре със самоуправните си действия, Варсаминов се развихрил и вдигнал брадвата, насочвайки я към кмета на Струмяни, заплашвайки го, че ще го убие, намесили се другите кметове и Варсаминов е спрян.
Извикана е полиция и 43-годишният е арестуван. 
Не за първи път Варсаминов попада в ареста. Той е криминалнопроявен и осъждан неколкократно. Срещу него в полиция и прокуратура има серия жалби от хората в района. Преди месец пребил две жени, после заплашвал хора от селото, които минават около колибите, в които се е настанил и живее.

Селото е проплакало от него, хората се страхуват за живота си и искат незабавното му изгонване от село Раздол, където се преместил преди около 5 години, прокуден  от санданско село, пак заради агресивното му поведение.

“ Не се търпи такова поведение, каза за Struma. com кметът на Струмяни, Емил Илиев.

„Не се плаша лесно, но той наистина си тръгна към мен с брадвата, като за убийство. Ще сезирам директора на ОД на МВР Благоевград и вътрешния министър, защото е прекалено това, което се случва.

Хората от селата Раздол, Микрево, непрекъснато подават жалби срещу него, многократно е предупреждаван, но изстъпленията му не спират, нужни са спешни мерки, докато не е направил някоя беля, казва Илиев.

Той и колегите му са депозирали жалба в полицията за случилото се в събота. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *