Блъскане на дансинга в гоцеделчевска дискотека прерасна в бой между граничен полицай и бизнесмен

ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ РЕГИОН ТОП НОВИНИ

Граничен полицай от Хаджидимово попадна в меле след банално спречкване в гоцеделчевска дискотека. Скандалът пламнал след сбутване на дансинга между граничния полицай Илия Воденичаров и местния бизнесмен по прякор Краси Църния, занимаващ се с добив на дървесина. Единият от тях тръгнал настрани, но другият с два юмручни  удара го повалил на земята. Наскачали и  други хора,  но след намесата на охраната разрастването на конфликта е прекратено. 

Участниците в екшъна са с леки телесни повреди, сред пострадалите е и охранител на заведението, което се намира в Младежкия дом.  Те са отведени за обяснения в полицейското управление, като сред замесените  бил и  шампионът по кикс бокс  Костадин Кърджлийски.

Плъзнаха слухове, че е потрошено имущество на  дискотеката, което категорично бе опровергано от собственика Станислав Шапков. „Няма нанесени  материални щети в дискотеката. Скандалът се е развил отвън.

Служители на охраната са реагирали, както и полицаите, които са били в служебния автомобил пред дискотеката”, заяви по повод инцидента в неделната нощ бизнесменът Станислав Шапков.

По думите му граничният полицай е сред редовните клиенти, и бил  „кротко момче“.  Няма сериозно пострадали сред  участниците в сбиването, те са с леки телесни повреди. „ За момента не се знае кои са пострадалите , тъй като все още не са представени медицински свидетелства.

Макар телесните повреди да са леки,  днес ще бъде образувано досъдебно производство за изясняване на случая, тъй като има участие на охранител, който се води длъжностно лице“, обясни за „Струма“ началникът на териториалното отделение на прокуратурата в Гоце Делчев Иван Чилев. Той също потвърди, че няма потрошено имущество в дискотеката.

В хода на разследването  предстои да бъдат снети показания от участниците в сбиването,  свидетели и проверени записите от охранителните камери./struma.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *