Двама подадоха документи за нов шеф на „Стройкомтранс” в Сандански

България САНДАНСКИ

Двама кандидати са депозирали до момента документи за участие в конкурса за избор на управител на общинско дужество „Стройкомтранс“, съобщи председателят на Общинския съвет в Сандански Николай Шаламандов. Той поясни, че крайният срок за поддаване на документи за участие в конкурса изтича на 25 август, съобщава в. Струма.

Комисията с председател Георги Батев ще трябва да насрочи заседание и да направи подбор, за да се установи кой от кандидатите отговаря на изискванията – да има 5 години стаж, магистърска степен и не на последно място – кандидатът да е с чисто съдебно минало.

До избор на управител на общинското дружество се стигна, след като мандатът на настоящия управител Спаска Дамбова изтича през октомври тази година. До провеждане на конкурса за нов управител „Стройкомтранс“ ще се управлява от временен управител, тъй като настоящият Спаска Дъмбова се очаква да бъде сред кандидатите за нов тригодишен мандат. Имената на кандидате ще станат известни, след като временната комисия отвори пакета от документи. Едва тогава ще стане известно кой от тях ще бъде допуснат до втория и третия етап. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *