Мъж пострада при взрив на газова бутилка в гараж (СНИМКИ)

България

Сериозен битов инцидент е възникнал тази сутрин на ул. „Михаил Такев“ 37 в Пловдив. Сигналът е получен на тел. 112 около 8:30 часа сутринта.

По предварителни данни в гаражно помещение на две нива избухнал взрив, при който е пострадал 62-годишен мъж. Според първоначалната информация той е работил с режещата машина, като малко преди това източил битова газова бутилка в подземното ниво.

В резултат на обгазяването е възникнал взривът, при който мъжът е получил изгаряния и наранявания. Той е настанен в болница. Паркираният в гаража автомобил е напълно унищожен, а от ударната вълна вратите на помещението са отхвръкнали към отсрещна къща и друг автомобил.

На място са екипи на полицията, създадена е организация за обезопасяване на периметъра около адреса. Изведени са всички обитатели на сградата и предстои да бъде извършен оглед с участието на служители на пожарната, за да се преценят последствията от взрива. Нанесени са сериозни материални щети по апартаментите в блока, но други пострадали хора няма.

/бнт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *