Тридесет и трима са били пътниците в българския автобус, запалил се в Гърция, няма пострадали, каза туроператорът, организирал екскурзията

ТОП НОВИНИ

Тридесет и трима са били пътниците в българския автобус, който се запали днес на територията на Гърция в района на с. Крушево, каза за БТА туроператорът, организирал екскурзията Татяна Лазарова. Всички са добре, пътниците са напуснали автобуса преди да се разрази пожара, допълни тя. 

По време на пътуването ни дадоха знак, че има пушек, слязохме от рейса и се отдалечихме, каза Татяна Лазарова. Шофьорът на автобуса, както и други шофьори са се опитали да предотвратят пожара, допълни Лазарова и посочи, че самият пожар е настъпил впоследствие, когато всички пътници са били на значително разстояние от превозното средство.

Местни са съдействали хората да бъдат извозени до Крушево, каза още туроператорът. Екскурзията е еднодневна и още днес всички пътуващи в автобуса, който се запали, ще се приберат. В момента сме в планински район и досега нямахме обхват, но направихме връзка с превозвача, на когото е автобуса и е изпратен друг, който да ни прибере, каза още Татяна Лазарова. 

„Не сме притеснени, притеснението идва от многото мислене, иначе не сме изживели такъв стрес, защото не сме видели самия пожар“, каза още Лазарова. /сн: илюстративна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *