Завършиха ремонтните дейности по опожарения блок №18 в кв. „Струмско“ в Благоевград

ТОП НОВИНИ

Завършиха ремонтните дейности по опожарения блок №18 в кв. „Струмско“, съобщи кметът на Община Благоевград Илко Стоянов. 

В профила си във Facebook той написа: 

Срещнах се с хората, които бяха застигнати от същинска трагедия през м. декември 2021 г. Година и четири месеца след това сградата вече е ремонтирана, благодарение на общите усилия, които полагахме ден след ден, месец след месец.

 Пътят, който извървяхме заедно не беше никак лесен, но в края на краищата те вече имат обновени и укрепени домове. Благоевградчани помнят вечерта на 10 декември 2021 г., спомнят си ужаса, но помнят и храбростта на онези смели мъже от службата по пожарна безопасност и защита на населението в Благоевград, благодарение на които бяха спасени десетки животи, в това число и на невръстни деца. Каквото и да кажем за тези спасители ще бъде малко.

Благодаря и на всеки един, който помогна с каквото му е по силите, за да може нашите съграждани да се върнат в домовете си. Истината е, че това нещастие обедини Благоевград. Вярвам, че лошото вече е минало!Бог да прости жертвите при пожара!

Аз като кмет на тази община ще продължавам да помагам на хора в нужда, защото зная, че само тогава, когато сме заедно Благоевград има бъдеще!Бъдеще има, защото Благоевград е на хората!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *