С какво време ще започне новата седмица

ВРЕМЕ ТОП НОВИНИ

В неделя призори ще има понижена видимост заради мъгли в ниските райони. В хода на деня слънцето ще се показва повече над северната половина на страната. Отново там вятърът следобед ще се усили. Покрай преминаващ южно от страната ни средиземноморски циклон ще превалява дъжд в крайните южни райони. По-високо в Рило-Родопската област ще превали сняг. Дневни температури ще са между 9 и 14 градуса.

Следващата седмица ще започне със слънчево, но ветровито време. В понеделник облачността ще е разкъсана над цялата страна. Сутринта температурите ще са около нулата, следобед – сходни с неделните – между 8 и 13 градуса.

Вторник и сряда ни очаква динамична облачност с чести разкъсвания и оскъдни превалявания. Температурите ще се повишават, с тенденция в четвъртък и петък градусите да са пролетни – около и на места малко над 20 градуса. Ще има краткотрайни, локални превалявания. Около 12-13 март се очаква захлаждане, силен вятър и по-значителни валежи над цялата страна – дъжд в равнините и сняг по-високо в планината. /Nova tv

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *