Братът на изчезналия Емил Боев дава 100 000 лв. на този, който го открие жив

България

Братът на изчезналия Емил Боев дава 100 000 лева на човека, който го открие жив или предостави доказателство, така че да го намерят жив. Мартин Боев пусна емоционално видео във Фейсбук, на което заедно с майка си призовават хората да им помогнат. Мартин заявява, че според него Емил може да е похитен или да е някъде в Перник. 

„В момента имам достатъчно доказателства в моята глава, че има шанс голям Емил да е похитен или да е някъде в Перник, където не можем да го открием. Затова реших лично да дам 100 000 лв. на човека, който намери и върне Емил жив или намери достатъчно доказателсво, чрез което ние да го върнем жив. Искам това видео да стигне до човека, до който трябва“, казва Мартин Боев.

Боев няма да приема като доказателство информации от хора, които се занимават с радиестезия, гледат на кафе, астролози или гадатели. 

9 дни вече издирват Емил Боев, който изчезна на фестивала „Сурва“ в Перник. Голяма част от гората около града е претърсена. Стотици доброволци се включиха в търсенето, което продължава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *