Син на известен полицай и общинска служителка в Сандански зад решетките за кражба на автомобил от петричкото с. Михнево

РЕГИОН САНДАНСКИ

Заедно с него в кражбата участват още трима тийнейджъри на 15, 16 и 17 години.

 Група от 4-има тийнейджъри бе арестувана  снощи  за кражбата на автомобил „Фолксваген поло“, паркиран на улица в петричкото село Михнево и намерен изоставен на пътя между Петрич и Сандански часове, след като собственикът му установил кражбата, пише struma. com.

Сред задържаните е и син на известен в Сандански пътен полицай, пословично педантичен и заядлив катаджия, за когото в града се говори, че съставя актове за най-малкия пропуск от страна на шофьорите.

Младежът, чиято майка работи в община Сандански, навършил наскоро 18 години. Останалите му партньори са съответно на 15, 16 и 17 години.

Каква е била целта на кражбата полицията изяснява, дали групата участва в други автокражби също, но не става въпрос за безобидна детска игра, а за организирано и планирано действие, заради което полицията задържа групата, с която и днес работата продължава.

Засега спестяваме имената на родителите, тъй като полицейският син за първи път попада зад решетките и това е първото му престъпление, в което е установено, че участва, но разследването на действията на младежката група продължава. Защо им е трябвал автомобил ? Какво е трябвало да направят младежите?/struma.com, сн: архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *