Нагло престъпление в Сандански! Запалиха автомобилa на ексначалника на ПУ на МВР Б. Щурков и ремаркета в гаража на майката на полицая Ив. Баладжанов

РЕГИОН САНДАНСКИ

Истински огнен ад в Сандански! Около 2 часа тази нощ бяха запалени личният автомобил на бившия началник на полицейското управление в курортния град Б. Щурков и няколко ремаркета, собственост на фамилията на полицая Ивайло Баладжанов, пише Struma. com.

Автомобилът на Щурков е бил паркиран пред дома му, а ремаркетата на Баладжанови в гараж на фирма на майка му. Палежите, станали един след друг, вдигнаха на крак полицията в курортния град. В момента Щурков е началник на полицейски участък Кресна, а Баладжанов бе преместен от КАТ Благоевград, отново в управлението в Сандански, преди няколко месеца. Подобна огнена „фиеста “ не е имало на територията на област Благоевград.

Сандански за пореден път доказа, че е градът, в който този тип престъпление процъфтява и там от години се вихрят истински професионалисти в тази област. За пореден път се посяга на полицейски служители. Преди време бяха опожарени 2 автомобила на полицаи от Сандански. Горяха магазини и автомобили на различни хора, но досега разкрити подпалвачи няма.

Дали палежите от тази нощ имат връзка помежду си, свързани ли са с работата на Щурков и Баладжанов все още не е ясно, тъй като разследването едва сега започва, но наглото посегателство върху собственост на полицаи, говори за особена дързост на престъпниците, специализирали се в подпалване, които действат без страх от наказание,  разплаквайки невинни хора. Ще стигнат ли до подпалвачите и поръчителите полицаите, предстои да се разбере./struma.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *