Потърпевшата ученичка от Раднево разказа за тормоза и побоя

ТОП НОВИНИ

Пореден случай  на агресия между ученички взриви мрежата. Случаят е от Раднево, близо до СУ „Гео Милев”, в което учат момичетата. На разпространеното в социалните платформи видео се вижда как около шест момичета нанасят побой над тяхна 15-годишна съученичка и я обиждат.

Потърпевшата твърди, че в основата е интрига. А нападението не било за първи път. „Това е седми или осми път. Но сега беше ужасно. Друг път е само по 1-2 шамара”, разказа потърпевшото момиче.

Майка й разказва, че е разбрала за случая от клипа. Не е знаела и за предишните пъти.

Момичетата били част от приятелска група, включително и нападнатото момиче. Отношенията в компанията обаче били доста нестабилни и често ескалирали конфликти, обясни педагогическият съветник на училището.

Ето кои са момичетата, нападнали съученичка с шамари и ритници в Раднево

„Още в деня, в който се е случило, работим по тези проблеми”, заяви педагогическият съветник в училището. „В моменти на близост те споделят лична информация помежду си, но после злоупотребяват с нея”, обясни още тя.

Класната им е категорична, че не е очаквала такава жестокост. „Знаехме за ситуацията и се опитвахме да я предотвратим”, каза класната им.

Ужасяващата случка от Раднево: Четири момичета налагат съученичка

„Направени са оценки на всички деца и родителите им. Посетени са на адресите им. Работим с тях, ще ползват социални услуги в общността, ще работят с психолози и извън училище”, каза представителя на Агенция „Закрила на детето”.

Директорът на училището не вярва в основата да са наркотици.

„Малко градче сме, щеше да се чуе, ако е това. 30 години съм директор, такъв случай не е имало”, каза директорът./Новини бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *