Подробности за акцията на Криминална полиция и ГДБОП в Благоевград: Бусът с цигари минал празен през ГКПП Кулата и се върнал с контрабандната стока през Гоце Делчев! Ето кои са арестуваните:

ТОП НОВИНИ

Благоевградчаните  Й. Ортакчийски и В. Панайотов- Бореца са задържани в момент, в който разтоварвали буса с цигарите- над 90 кашона, при обиски в домовете им намерено малко количество кокаин

Част от канал за контрабанда на цигари по трасето Гърция- България бе разбит днес в Благоевград. Както ви съобщихме, тази сутрин ченгетата влязоха в склад в бившето Аптечно управление и откриха контрабандни цигари -около 90 кашона както и близо 70 000 лева.

На място бяха задържани двама благоевградчани, познайници на полицията- В. Панайотов, с прякор Бореца, и Й. Ортакчийски. При обиските в домовете им са намерени малки количества кокаин, у единият при личен обиск също е намерен кокаин, който той обяснил, че е за лично ползване.

Двамата наели освен склада на Л. Качев, още две големи помещения, които също бяха обект на тараш днес преди обед.

Оказа се, че бусът, който разтоварвали влязъл от Гърция през Гоце Делчев, а на отиване минал през ГКПП Кулата. Целта е да не привличат внимание, затова контрабандистите сменяли маршрута.

Днес пристигнали рано сутринта и полицаите ги чакали. Когато започнали да разтоварват буса ченгетата щурмували . Работата продължава. /struma.com


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *