Търговско – промишлена палата – Благоевград е отличена с приз статуетка „ХЕРМЕС“ по време на годишните награди на Българската търговско – промишлена палата

ТОП НОВИНИ

Търговско – промишлената палата в Благоевград, която е и приемна структура на центъра „Европа Директно“ – Благоевград, беше отличена с бронзова статуетка „Хермес“ и грамота в категорията „Регионална търговско – промишлени палати (камари) в системата БТПП“.

Традиционно годишните награди на Българската търговско – промишлена палата за фирми, посланик, търговски представител, регионална палата, браншова организация, медия и журналист бяха връчени в присъствието на чужди търговски аташета и компании, политици и представители на бизнеса в София, хотел Балкан.

Наградата за най – успешна регионална палата получи Анжела Лазова – член на УС на Търговско – промишлената палата в Благоевград и управител на фирма „Висота“, специализирана в производството на мебели за баня, корпусна мебел за дома и офис обзавеждане.

Търговско – промишлената палата работи в много добро партньорство с Община Благоевград в организиране на събития, свързани с изграждане на международни контакти и бизнес партньорства. През октомври тази година със съдействието на Общината, Благоевград стана домакин на Българо – гръцко бизнес изложение, което се проведе в зала „Орфей“ на парк „Македония“ с участието на 30 български и 30 гръцки фирми и производители. Срещата беше осъществена по проект „Укрепване на предприемаческата култура и сътрудничеството в транс граничен регион Благоевград – Серес“.

През месец септември 2021 година по линия на център „Европа Директно“ – Благоевград, който работи в Търговско – промишлената палата, хърватска делегация и представители на Европейската комисия в Хърватия и журналисти посети Благоевград и обсъди възможности за партньорство и бизнес между хърватския град Задар и Благоевград.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *