Деца от ДГ 10 „Мак“ подариха мартеничка за здраве на председателя на Общински съвет Благоевград – Радослав Тасков(ВИДЕО И СНИМКИ)

КУЛТУРА и ТРАДИЦИИ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ БЛАГОЕВГРАД ТОП НОВИНИ

Сръчните ръчички на дечицата от ДГ 10 “Мак“ в Благоевград изработиха мартеничка за председателя на Общински съвет Благоевград – Радослав Тасков.На празничния 1 март те гостуваха в кабинета на Председателя на местния парламент.

Тържествено, с много песни и придружени от Баба Марта, децата от детската градина успяха да разнообразят работния ден в администрацията на Общински съвет Благоевград.

С пожелание за здраве и късмет бе поздравен г-н Тасков. От своя страна той отправи благодарствени думи към дечицата и ги зарадва с мартенички и пакети с лакомства.

„Пожелавам ви да сте здрави и засмени, да радвате с успехите си своите родители и всички нас“, обърна се към малките гости домакинът Радослав Тасков.

Председателят на Общински съвет Благоевград подари мартеници за здраве, закупени от благотворителния базар пред сградата на община Благоевград, на г-жа Арабаджиева – директор на детското заведение, както и на учителския колектив, придружил малчуганите.

„Реших, че трябва да закупя мартеници от този базар, защото събраните средства са за добра кауза. Хубаво е винаги, когато имаме възможност – да правим добро”, сподели г-н Тасков.

Баба Марта бързала, мартенички вързала, на момиче, на кокиче, на момче и на дръвче!

Честита Баба Марта!

снимки и видео: Общински съвет Благоевград

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *