Брутално убийство на възрастна жена

България

Задържаха 56-годишен мъж от шуменското село Черноглавци за убийството на жената, с която живеел, съобщиха от Окръжната прокуратура. 

Деянието е извършено с особена жестокост и по мъчителен за 70-годишната жертва начин, посочват разследващите. Двойката живеела заедно от около 3 години. Предполага се, че жената е убита на 8 ноември в дома си. За смъртта ѝ съобщили нейни близки четири дни по-късно, когато я потърсили в жилището. Причината за смъртта на жената са множество причинени травми, вероятно от удари с ръце.

Четирима задържани за убийството на българския студент в Лондон

След извършване на убийството заподозреният А.А. избягал и се укрил в София, където бил открит на следващия ден. Според комисар Георги Гендов обясненията, които е дал за случилото се, гласят, че трагедията е настъпила след битов скандал и употреба на алкохол.

А.А. е задържан за 72 часа. Прокуратурата ще настоява за определяне на най-тежката мярка „задържане под стража“. През 2000 г. арестуваният е излежал присъда за опит за убийство. 

Ако бъде признат за виновен, го грозят от 15 до 20 лишаване от свобода, доживотен затвор или такъв без право на замяна./нова тв

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *