Костадинов убеден: След оръжието ще поискат и български войници

България ПОЛИТИКА

Опитват се да ни вкарат в тази война и това, което ние повтаряхме в предизборната кампания, се случва сега буквално. 

Това заяви в кулоарите на парламента лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов, който коментира внесените предложения да предоставим оръжие на Украйна.  

ДБ внесе 8 законопроекта и решение за укрепване на армията с оказване на военна подкрепа на Украйна

„Днес на председателски съвет обсъдихме предложението на „Демократична България“ и бе взето решение, когато се съставят комисиите това предложение да се гледа в тях и тогава да се обсъжда в пленарна зала. Предвид, че има евроатлантическо мнозинство това решение ще мине. Ние ще направим всичко възможно по демократичен начин да убедим НС, че това решение не е добро, но едва ли ще успеем и такова решение ще бъде взето. После обаче идва следващата стъпка, а тя е изпращане на български военен контингент в Украйна. Ние още на 24 февруари казахме, че ще се поиска оръжие от България и сега това е видно. Имам усещането, че ще се поискат и български войници“, заключи Костадинов.  

„Възраждане” кани парламентарните партии на разговори за Еврозоната

„Бюджет задължително трябва да се приеме, защото бюджетът, приет от последното правителство и парламент, не беше добър. В момента служебният министър на финансите се опитва да запуши пробойните и този бюджет не трябва да продължава да действа. Хайде да не говорим за фалит на държавата, но явно предстоят много черни дни за държавата. Има опасност да останем без валутни резерви. 2/3 от държавния златен резерв на България се намира в чужбина – в английска банка. Ние от две години сме поставили въпроса това злато да се върне в България, но вместо това слушаме само бодряшките тези на евроатлантиците, които защитават чуждия интерес и правят каквото им се каже отвън, а не гледат българския интерес. Това е причината и да поставим въпроса за влизането на България в Еврозоната. Това членство ще унищожи българските публично-частни финанси“, категоричен бе Костадин Костадинов. /новини бг, сн: архив нова тв

1 thought on “Костадинов убеден: След оръжието ще поискат и български войници

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *