Акция „Андитрога“ в Пиринско, има задържани

ТОП НОВИНИ

Специализирана полицейска операция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества е проведена от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград.

На 14.10.2022 г. в гараж на къща в гр. Сандански, от полицейски служители на РУ-Сандански е намерен полиетиленов плик, съдържащ около 19,15 грама кокаин. Със заповед за задържане до 24 часа е задържан 35-годишен мъж от града. По случая е образувано досъдебно производство.

На 15.10.2022г. в нощен клуб в гр. Благоевград, от органите на реда е извършена проверка на 21-годишен благоевградчанин. У него е открито около 0,6 грама бяло прахообразно вещество, което след направен полеви тест е реагирало положително на кокаин. Мъжът е задържан със заповед за задържане до 24 часа За случая е уведомена РП-Благоевград.

На 17.10.2022 г. в жилище в с. Микрево, общ. Струмяни, от полицейски служители на РУ-Сандански е намерена и иззета около 10,87 грама тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис. Със заповед за задържане до 24 часа са задържани 35-годишен мъж от гр. Благоевград и 33-годишна жена от гр. Самоков, които обитавали дома. По случая е образувано досъдебно производство.

/struma.com, сн: архив-бгнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *