Възстановено е движението на Орлов мост в София

ТОП НОВИНИ

Възстановено е движението на Орлов мост в София, след като в знак на съпричастност към убития снощи таксиметров шофьор в столичния квартал „Разсадника“ Христо Трайков негови колеги блокираха през нощта ключовото кръстовище. Планира се масов протест, като засега не е ясно кога ще се проведе.

Таксиметрови шофьори блокираха столичен булевард след смъртта на техен колега

Петър Владимиров, заместник-председател на Националния таксиметров синдикат, обясни, че искат представители на МВР да им разяснят как протича разследването на убийството.

„Съмнявам се, че полицията ще се опита да предприеме каквито и да е мерки. За момента са добронамерени. Ние също не им създаваме проблеми, освен че сме затворили движението, но в края на краищата ние го правим, за да защитим нашия живот, защото не можем да бъдем убивани по този брутален начин на улицата. И ние сме хора. Излезли сме да си храним семействата“, посочи по-рано Петър Владимиров.

34-годишен шофьор на такси беше убит в събота вечерта при спречкване в столичния квартал „Разсадника“, а по-късно негови колеги блокираха Орлов мост с искане за разследване на убийството.

Таксиметровите шофьори ще блокират Орлов мост, докато не разговарят с представители на МВР/ БНР

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *