Силно издание на турнира по футбол „Петрич къп“

ПЕТРИЧ СПОРТ

28 отбора от страната и чужбина участват във футболния турнир „Петрич Къп“. Организатор е Община Петрич, съвместно със столичния клуб ФК „Възраждане 2020“. Участниците са разделени в 4 възрастови групи – набор 2009 г., 2010 г., 2011 г. /2012 г. и 2013 г. Сред участниците в „Петрич къп“ е и детската формация- набор 2009 г. с треньор Милен Маринов на ПФК „Лудогорец“, Разград.

В турнира участие записва и „Академия Пандев“ от Република Северна Македония, както и югозападните грандове „Пирин“ Благоевград и „Беласица“ Петрич. Турнирът по футбол „Петрич Къп“ беше открит с мач между отборите на „Лудогорец“ и „Беласица“ на легендарния стадион „Цар Самуил“.

Всички двубои на турнира от футбол 11, футбол 9, футбол 7 и футбол 5 се играят на отлично подготвени терени в Петрич, изградени в последните години от сегашното ръководство на Общината. „Петрич къп“ се провежда под егидата на БФС, съгласно всички правила за провеждане на първенства и турнири на футболната централа. Петрич ще продължи да домакинства на подобни спортни събития.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *