Изборният ден в област Благоевград започна в спокойна обстановка

ТОП НОВИНИ

Изборният ден в Благоевградска област започна при нормална обстановка, съобщават от ОДМВР – Благоевград. Предприети са всички необходими мерки за охраната на обществения ред, пожарна безопасност и осигуряване на спокойно протичане на изборния ден.

Припомняме, че в изборните помещения не се допускат въоръжени лица и такива, носещи предмети, опасни за живота и здравето. Служителите на МВР осигуряват външната охрана на изборните места. При необходимост се намесват за възстановяване на реда, ако за това има решение на съответната избирателна комисия.

Служителите на сектор „Български документи за самоличност“ при ОДМВР-Благоевград ще работят от  08:30 до 19:30 часа и ще издават удостоверения / за изгубени, откраднати, повредени, унищожени или с изтекъл срок лични карти/ с оглед гражданите да могат да упражнят избирателните си права.

Гражданите могат да подават сигнали, свързани с нарушения, които възпрепятстват нормалното протичане на изборния процес на денонощната телефонна линия 02/ 90 112 98, както и имейл izbori2022@mvr.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *