Пловдивски лекар изпадна в амок, барикадира се и заплашва с убийства. От няколко месеца хирургът бил агресивен и неадекватен

България

Пловдивски хирург изпадна в амок и предизвика истински екшън в Хирургиите на Пещерско шосе, пише TrafficNews.

Лекарят пристигнал на работа в неадекватно състояние, след това се затворил кабинета си на 11 етаж и започнал да хвърля през прозореца компютри, монитори и друга техника и апаратура. За щастие няма пострадали минувачи. 

Метин Али напуснал болничното заведение преди полицията да дойде и се прибрал в дома си. Барикадирал се в апартамента си и започнал да заплашва всеки, който имал смелостта да се приближи до вратата.

На място пристигнали няколко патрула от Второ районно и психолог. След увещания, продължили повече от час , лекарят отворил вратата и бил изведен навън. Откаран е във Второ РПУ, а от там е взет с линейка и настанен в психиатрия.

 Метин Али е коремен хирург, но напоследък се държал изключително агресивно и неадекватно. Посягал на съпругата си, имал спречквания и с колеги. Според запознати, той употребявал системно алкохол в големи количества, вземал и наркотици. 

По случая е образувано досъдебно производство./ TrafficNews

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *