Тошко Йорданов: И като министър Рашков има всички механизми да се занимава с всякаква престъпност

България ПОЛИТИКА

Будният гражданин Слави Трифонов призова министъра на вътрешните работи в оставка да го арестува, защото е мафиот по твърдение на минисртър-председателят. Признава, че е вземал мръсни пари и сега рекетира сам себе си да взема пари. Бореца с мафията е Бойко Рашков затова трябва да се активизира. Има твърдения на Гугъл на Кирил Петков и Лена Бориславова, това не е за пренебрегване. Това заяви зам.-председателят на Има такъв народ Тошко Йораданов в предаването „Лице в лице“ по bTV.

Йорданов посочи, че до този момент Трифонов не е арестуван, но е готов.

Депутатът от Има такъв народ коментира и промените в закона за КПКОНПИ и кандидатурата на Бойко Рашков за шеф на комисията. 

Едното е промяна в закона, другото е избора на шеф. Шефът на КПКОНПИ трявба да разследва. В момента Бойко Рашков да не е монахиня, той е начело на МВР от една година и в момента трябва да прави разследвания. Една година би трябвало да разслевдва и да арестува. Имаше един арест на Бойко Борисов, който завърши позорно. Има всички механизми да се занимава с всякаква престъпност. Във видеото от петък се казва, че в закона трябва да се напарвят промени от почти всички партии. Това е преписан закон от ГЕРБ. Естествено е, че трябва да му бъде направен ремонт, добави Йораданов. 

Отнонсо записа на Демократична България, депутатът заяви: Направиха си излъчване и за пръв път бяха откровени. И доабви, че записът е пълна издънка, която съдържа неща, които не биха казали на живо. 

Искахме да има правителство. Лицемерието и неморалността са достатъчен довод да прекъснем преговорите. Не е нужно да ни обичат, нужно е да има морал. Знаят, че не е така, но лъжат публично. Не сме обещали, че ще бъдем в коалиция на лицемерието. В петък стана ясно, че БСП не може да състави правителство, защо Нинова не го върна днес. За да остане вицепремиер още няколко дни и да праща оръжия на Украйна незаконно. Това е най-дълго управляващият кабинет в оставка, каза още Йорданов.

При нови избори едно минаване вкарва здарв разум в част от партиите. не знам какво би могло да се случи ако са същите партии. 

Той коемнтира и темата за газа. 

Министър на енергетика от два месеца обяснява, че България е в тежка ситуация, газа идва скъп. Двата танкера от САЩ дойдоха и бях изхарчени. Германия е държава, която по една схема се разплаща с Русия. Искането на Николов е било и ние да се разплащаме по тази схема и е бил спрян от Асен Василев, добави още Йорданов./новини бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *