ВАР? Ситуацията е „Кьорав поп в тъмна църква“

България СПОРТ

Нов сезон едни и същи мерзости. Това се повтаря като под индиго година след година в българския футбол, който си стои в блатото, а някои и не искат да излезе от него, защото все трябва да угаждат на някого.

У нас е по-важно да се слугува на силния на деня, отколкото да се прави що-годе сносен продукт и да се върви напред. Вместо това малките и неудобните биват просто прегазвани по брутален начин. Поредното безчинство бе онзи ден в Благоевград, когато Пирин бе посечен от съдийската бригада без на главния рефер Димо Димов и ВАР-арбитъра Владимир Вълков да им мигне окото.

Срещу ФК ЦСКА 1948 Сф двамата цели три пъти не посмяха да отсъдят дузпи за орлетата. И докато някак си можем да се съгласим, че преценката на всеки е субективна и по някакви мъгляви критерии бялата точка не е трябвало да бъде посочвана, то как въпросните господа ще обяснят, че при изпълнението на 11-метров наказателен удар на Ивайло Чочев за 1:1, имаше играчи на гостите, влезли в пеналта?

Нали ВАР трябва да вижда? Ситуацията обаче е „Кьорав поп в тъмна църква“. Така е било, така и ще бъде. На неудобните, още до втория кръг ясно им бе показано, че мърдане няма. /Temasport

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *