Спектакълът-шедьовър „Съмнение“ и събития на открито – разберете какво ни е подготвил Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград до края на сезона!

ТОП НОВИНИ

Екипът на Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград не спира да ни изненадва с нови интригуващи заглавия, блестяща визия и вдъхновяващи актьорски изпълнения.

С наближаването на летните месеци театърът е удължил програмата си. До края на месец юни ще можете да се насладите на „Съмнение“ от Джон Патрик Шанли, режисьор Стайко Мурджев.

„Спектакълът-шедьовър“, както беше описан от зрителите на премиерата по-рано този месец, се поставя за първи път на българска сцена, а актьорската игра на Калин Врачански, Станка Калчева, Мариана Бонева и Радена Вълканова ще ви остави без дъх. Последните дати на „Съмнение“ за сезона са 25 и 26 юни от 19:00 ч., след което театърът затваря врати, но не спира да ни изненадва.

Три прохладни вечери на открито с чаша вино и музика на живо ни очакват на 29 и 30 юни и 1 юли. На открита сцена в парк Бачиново (зоната за барбекю) актьорите ще ни припомнят силата на любовта, увековечена в писмата на велики личности. Театър в парка „Послепис“ започва в 21:00 ч.

Последната изненада на театъра, но само до месец септември, е документалният спектакъл „Забелязано в Благоевград“. Интригуващото заглавие ще не заведе в няколко различни точки на града, разказвайки историите на хората в Благоевград – техните истории, вълнения и проблеми.

Режисурата е на Неда Соколовска, а зрителите ще станат свидетели на нещо невиждано в Благоевград. Датите са 5, 6 и 7 юли, а местата ще бъдат допълнително обявени.

Със „Забелязано в Благоевград“ театърът закрива творческия си сезон, като с нетърпение ще очакваме да отвори отново врати през месец септември.

Билети за всички спектакли от богатата програма на Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград могат да бъдат закупени от касата на театъра и онлайн. За повече информация и резервации, телефон 0879 523 729.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.