Тържествена церемония по връчване на дипломите на 100 ученици от випуск 2022г. на НХГ “Св.св. Кирил и Методий” в Благоевград(ВИДЕО И СНИМКИ)

КУЛТУРА и ТРАДИЦИИ ОБЩИНА БЛАГОЕВГРАД

Тържествено връчване на дипломите на випуск 2022г.  на НХГ “Св.св. Кирил и Методий” се състоя в зала “22-ри Септември” на община Благоевград.

Първенец на випуск 2022г. на учебното заведение е Кирил Георгиев Иванов, който първи бе тържествено награден от директора на гимназията.

 В словото си към присъстващите в залата ученици г-н  Марин Митов, поздрави всички завършили от випуск 2022г., като им пожела: „Добре дошли в живота на възрастните!“.

„Това събитие е вълнуващо не само за учениците, но и за техните родители и учители. Остават спомените за веселите дни, незабравимите приятели, хубавите моменти със съученици и учители. С времето ще осъзнаете, че учителите са ви дали много знания, умения и самочувствие, че можете да се справите с трудностите в живота. Дадохме ви основата на това, без което не можете да станете достойни граждани на България и света“, каза още директорът на гимназията.

Г-н Митов лично награди с грамоти всеки един от учениците,  допринесли с високите си постижения за просперитета на училището. Сред тях са:

Благовеста Костадинова, ИванаПенджакова, Мария Каракостова, Диан Калайджиев,Пламена Червенкова, мария Стефанова, Методи АлексовДеана Зашева, Никол Гошева, Чартин Пашалиев, Христо Маринов, Лили Кочаркова, Румяна Георгиева.

Честито на Випуск 2022г. на  НХГ “Св.св. Кирил и Методий” в Благоевград!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.