Нинова по време на преговорите с ПП: Нашето мнение съвпада с вашите приоритети

ТОП НОВИНИ

Мнението на БСП съвпада с приоритетите, обявени от „Продължаваме Промяната”. Това заяви лидерът на левицата Корнелия Нинова по време на консултациите за съставяне на кабинет.

„Радвам се, че можем да продължим разговорите и да намерим общ път занапред. Нашето мнение съвпада с вашите приоритети, обявени предварително. За борба с корупцията, промяна в КПКОНПИ, но искаме да допълним програмата на правителството, ако съставим такова, с няколко теми. Това са социалната политика и продължаване на социалния вектор, здравеопазване, образование и икономика, плюс вашите идеи за борба с корупцията и със стария модел на управление. Така че, нека започнем тези преговори. Надявам се да дадат резултат, ние сме на разположение“, заяви Нинова.

„Изключително се радвам, че започваме консултациите. Пред нас има тежка и отговорна задача – да успеем да съберем мнозинство за едно правителство, което да работи за интересите на хората. Нека да продължим нататък по същия начин“. С тези думи от своя страна кандидатът за премиер Асен Василев посрещна представителите на БСП.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.