Три дами влизат в битката за директорския стол на ЦЛТРД в Благоевград

ТОП НОВИНИ

Три дами се конкурират за шефското кресло в Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград. Досегашната директорка Силвия Иванова за втори път ще се бори за мястото, което спечели вече веднъж през лятото на 2020 г. Предшественичката й Цветанка Гаврилова бе освободена от длъжността от кмета Р. Томов с мотив, че не отговаря на изискванията за участие в конкурса , но заведе дело и го спечели на всички инстанции. Томов бе длъжен да изпълни съдебното разпореждане и върна за 2 часа Гаврилова на поста, след което отново я освободи. Така С. Иванова се върна обратно в шефския кабинет, но вече с договор за вр.и.д., а не като титуляр. Затова преди месец кметът Илко Стоянов обяви конкурс за избор на директор титуляр на центъра.

Конкуренти на Иванова за поста са Емилия Вишанина, ръководител на общинския Дневен център за стари хора, която кандидатства за мястото и през 2020 г., и Богдана Костадинова, зам. директор на Девето училище „П. Яворов“.

Трите дами ще трябва да защитят концепциите си за работа и развитие на ЦЛТРДБ през следващите 3 години пред комисия на 3 юни./struma.bg, сн: архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *